23948sdkhjf
Innehållet nedan modereras inte i förväg och omfattas därmed inte av webbplatsens utgivningsbevis.
Dela sida
Sponsrat innehåll

Vägen till WorldSkills i Lyon – med Glasurit 100 linjen

Gustav Weber representerar Sverige i kategorin billackering vid WorldSkills i Lyon 2024 “Where there is a skill, there is a way” – kunskap skapar möjligheter. Under WorldSkills (Yrkes-VM)-tävlingarna i Lyon 2024 kommer deltagarna att lackera med 100 linjen från Glasurit. Sverige representeras av Gustav Weber i tävlingskategorin fordonslackering. Ett digert eventprogram 11 – 14 september välkomnar unga talanger, branschfolk och experter att upptäcka mer om billackering och Glasurit 100 linjen – och om vägen till en mer hållbar framtid för fordonslackeringsbranschen. Glasurit finns på plats med en monter i hall 7A under den internationella finalen av den 47:e WorldSkills-tävlingen.

Vägen till WorldSkills i Lyon – med Glasurit 100 linjen

Gustav Weber representerar Sverige i kategorin billackering vid WorldSkills i Lyon 2024  

“Where there is a skill, there is a way” – kunskap skapar möjligheter. Under WorldSkills (Yrkes-VM)-tävlingarna i Lyon 2024 kommer deltagarna att lackera med 100 linjen från Glasurit. Sverige representeras av Gustav Weber i tävlingskategorin fordonslackering.  

Ett digert eventprogram 11 – 14 september välkomnar unga talanger, branschfolk och experter att upptäcka mer om billackering och Glasurit 100 linjen – och om vägen till en mer hållbar framtid för fordonslackeringsbranschen. Glasurit finns på plats med en monter i hall 7A under den internationella finalen av den 47:e WorldSkills-tävlingen. 

 

Alla finalister i WorldSkills får träning och utbildning av Glasurits experter.  

– Glasurit fortsätter sitt stora engagemang för unga lackerare. De tävlande får träning och support både av våra tekniker och via en exklusiv serie Glasurit Refinity Webinars och olika onlineutbildningar. De får också praktisk träning på våra Refinish Competence Centers, säger Thommie Eriksson, Country Manager, BASF Coatings, Sverige. 

I Lyon kommer fokus att ligga på hållbara lösningar för billackering och alla tävlande i kategorin billackering kommer att använda 100 linjen. 

– Det handlar om att att säkerställa framtiden för branschen. Vi vill locka unga lackerare att kompetensutveckla sig med Glasurits utbildningsprogram i hållbara produkter och lösningar, digitalt eller via nätverket av utbildningscenter över hela världen.  

 

“Try-a-Skill”-zon med virtuell billackering 

Glasurit har också en "Try-a-Skill"-zon med en virtual reality-lackeringsupplevelse samt ett utställningsområde och en utbildningsplattform för att inspirera studenter och allmänhet till att prova på att lackera med Glasurit 100 linjen. 

– Vi ser ett stort engagemang från unga lackerare och ett vill bidra till att öka intresse för lackeringsyrket. WorldSkills i Lyon är ett bra tillfälle att visa det bästa från Glasurit.   

Glasurit arbetar med ledande OEM-bilhandlare och tillverkare över hela världen.  

– Vi ligger i framkant när det gäller utvecklingen av såväl miljöeffektiva och hållbara produkter som digitala lösningar för att hjälpa kunder att förändra verksamheten inom billackering, säger Thommie Eriksson, Country Manager, BASF Coatings, Sverige. 

 

Upptäck WorldSkills-tävlingarna 2024 med Glasurit 

BASF och Glasurit är exklusiva silversponsorer i kategorin billackering i den 47:e WorldSkills-tävlingen i Lyon, Frankrike. Med över 1 400 tävlande från cirka 70 länder och regioner och 59 tävlingskategorier vid WorldSkills Lyon 2024, hjälper vi till att främja yrkesutbildning över hela världen och att skapa förutsättningar för att möta  framtidens kompetensbehov. 

Tävlingarna går av stapeln på EurExpo Lyon, Frankrike. Det är öppet för allmänheten 11 – 14 september. Evenemanget ger besökare möjlighet att lära sig mer om billackeringsyrket och framtidens hållbara lackeringslösningar från Glasurit.  

 

Följ evenemanget och nyheterna på Glasurits sociala mediekanaler under hashtaggarna #WSC2024 och #WSGlasurit2024. 

BASF Coatings Services AB / Glasurit Billacker
Transportgatan 37
422 46 Hisings Backa
Göteborgs stad
Sverige

Kontaktperson

Senaste inläggen från BASF Coatings Services AB / Glasurit Billacker
Ladda fler inlägg

Sänd till en kollega

0.031