23948sdkhjf
Innehållet nedan modereras inte i förväg och omfattas därmed inte av webbplatsens utgivningsbevis.
Dela sida
Sponsrat innehåll

Tillförlitligt kopplingsmaterial och stödben för säker transport

Våra produkter är tillverkade av de bästa materialen och designade för att leverera maximal prestanda och hållbarhet

I transportbranschen är tillförlitlighet och säkerhet avgörande faktorer. Hos BEVOLA vet vi hur viktigt det är att ha utrustning som kan klara av även de tuffaste uppgifterna utan att svikta. Därför erbjuder vi ett omfattande utbud av dragstänger, trianglar, konsoler, kulstyrkransar, stödben, vändskivor och kingpins inom kopplingsmaterial och stödben. Vårt sortiment är noggrant utvalt för att uppfylla de högsta standarderna inom kvalitet och funktionalitet, från erkända märken som JOST, som är känt för sin höga kvalitet och innovativa lösningar.

När du väljer kopplingsmaterial hos oss får du tillgång till ett brett utbud av komponenter som bidrar till att säkerställa en tillförlitlig och effektiv drift. Vårt sortiment inkluderar allt från robusta dragstänger och trianglar till kingpins och vändskivor, designade för att klara av även de mest krävande transportuppgifterna. Produkterna är inte bara enkla att installera och underhålla, utan garanterar också optimal prestanda och hållbarhet, vilket sparar både tid och pengar på lång sikt.

STÖDBEN
JOST stödben är utvecklade med fokus på stabilitet och säkerhet, vilket är avgörande vid lastning och lossning. De är byggda för att ge solitt stöd och är idealiska för användning under olika förhållanden. När du väljer stödben från JOST kan du vara säker på att de kommer att hålla lastbilen stabil och säker, oavsett vilken typ av last du transporterar.

DRAGSTÄNGER & TRIANGLAR
Vi har ett stort utbud av triangeldragstänger från JOST-Rockinger i lager. Till exempel GNZ, som är en fast dragstång för bl.a. 57 mm koppling, och GLZ, som är en justerbar dragstång för bl.a. 57 mm koppling med bultar, samt GZLV, som är en dragstång för bl.a. 57 mm kopplingar med pneumatisk låsning.

Vi kompromissar aldrig med kvaliteten. Våra produkter är tillverkade av de bästa materialen och designade för att leverera maximal prestanda och hållbarhet. Vi är dedikerade till att hitta lösningar som inte bara uppfyller, utan också överträffar dina behov och förväntningar på säker och effektiv transport.

Det finns olika saker du måste vara uppmärksam på innan du väljer utrustning till lastbilen och släpet. Våra erfarna kollegor är här för att hjälpa dig med professionell rådgivning. Vi tar hänsyn till alla viktiga faktorer, som viktbegränsningar, fordonets specifikationer, transportbehov och andra relevanta variabler, för att säkerställa att du väljer rätt utrustning.

Klicka här för att läsa mer>>

Bevola Sverige AS
Gullhallavägen 9
352 50 Växjö
Växjö kommun
Sverige

Sänd till en kollega

0.032