23948sdkhjf
Innehållet nedan modereras inte i förväg och omfattas därmed inte av webbplatsens utgivningsbevis.
Dela sida
Sponsrat innehåll

Vi flyttar till en ny byggnad!

Fredagen den 9 augusti håller vi stängt pga. flytt

BEVOLA är en av de ledande aktörerna inom utveckling och leverans av kvalitets- produkter för lastbilar och släpvagnar sedan 1968. Vi strävar alltid efter att erbjuda det bästa utbudet och snabbaste leveransen till våra kunder. Med över 6 500 artikelnummer och gedigen lagringskapacitet är vi stolta över att vara ett lager för branschen.

Tillsammans med vår nya logotyp är vår nya byggnad en symbol för förnyelse och framsteg som återspeglar vårt engagemang för kvalitet, innovation och enastående service.

Måndagen den 12 augusti öppnar vi som vanligt och ni hittar hos då på:
Gullhallavägen 9, 352 50 Växjö

Vår nya logotyp och identitet är inte bara en symbol för förändring, utan också ett åtagande att fortsätta leverera på våra kärnvärden: kvalitet, pålitlighet och innovation. Det representerar vår digitala ambition och vår förmåga att anpassa oss till en ständigt föränderlig värld, samtidigt som vi bevarar det enkla och tydliga uttryck som har definierat oss genom åren.

BEVOLA är inte bara ett varuhus, vi är en partner för våra kunder och vi är alltid redo att hjälpa dig med skräddarsydda lösningar som passar dina behov perfekt. Vi är stolta över att vara en del av ditt nätverk, och vår nya logotyp är ett löfte att fortsätta att stödja dig på din väg mot framgång. Välkommen till nya BEVOLA!

Vid akuta ärende når ni oss på 0721-87 95 97

Bevola Sverige AS
Gullhallavägen 9
352 50 Växjö
Växjö kommun
Sverige

Sänd till en kollega

0.032