23948sdkhjf
Innehållet nedan modereras inte i förväg och omfattas därmed inte av webbplatsens utgivningsbevis.
Dela sida
Sponsrat innehåll

Gör vägen säker och synlig med ljus från BEVOLA

Oavsett om du behöver nya lyktor, kablar eller andra el-komponenter hittar du det hos oss

Vi vet hur viktigt det är att ha lagstadgade, pålitliga och effektiva lyktor och andra el-komponenter. Hos BEVOLA erbjuder vi ett brett sortiment av produkter som säkerställer god sikt och att lastbilen är väl upplyst och synlig under alla förhållanden. Våra produkter inom Ljus- och El-komponenter är noggrant utvalda för att möta de höga standarder som krävs för kvalitet och hållbarhet. Från kraftfulla extraljus som lyser upp vägen, till backkameror som ger god överblick över döda vinklar, samt kablar och kontakter som säkerställer en stabil strömförsörjning – vi har allt!

SÄKERHET FRAMFÖR ALLT
Det är viktigt både för föraren och andra trafikanter på vägen att det är bra lyktor monterade på bilen, vare sig det gäller kör eller arbetsljus. Med våra många olika LED-lyktor, med rätt funktionalitet och dokumentation, minimerar du risken för potentiella olyckor.

Se vårt sortiment av:
- Arbetsljus 
- Extraljus 
- Markeringslampor 
- Blinkers

Vi har också ett brett sortiment av backkameror, som är en pålitlig körassistent för föraren. Dessa hjälper dig att få en god och nödvändig överblick över döda vinklar, där föraren har begränsade möjligheter att se om något eller någon är där. Du hittar både trådlösa kameror och standardkamerasystem hos oss. Några av våra skärmar kan även visa flera kameror samtidigt

Produkterna är noggrant utvalda baserat på kvalitet, säkerhet och synlighet för att säkerställa att lastbilen och trafikanterna alltid är synliga, även under de mest utmanande väderförhållandena.

EFFEKTHET OCH HÅLLBARHET
Produkterna är designade för att ha god hållbarhet, så att du kan fokusera på att hålla lastbilen rullande och kunderna nöjda. Med bra system uppnår man också större effektivitet i vardagen.

ENKELT OCH PÅLITLIGT
Hos BEVOLA gör vi det så enkelt som möjligt för dig att hitta rätt produkter. Vårt sortiment är omfattande och täcker allt från enkla lösningar till avancerade system. Vi har samlat allt på ett ställe. Behöver du hjälp, står vi alltid redo att hjälpa dig att välja de produkter som passar dina behov. Vårt erfarna team är redo att ge dig råd om de bästa lösningarna och säkerställa att du får ut det mesta av dina investeringar.

KOM I GÅNG IDAG
Du hittar vårt breda sortiment av lyktor och el-komponenter på vår webbplats. Oavsett om du behöver nya lyktor, kablar eller andra el-komponenter hittar du det hos oss. Gör lastbilen redo för de mörka dagarna med BEVOLA – din partner inom ljus och elektricitet.

Klicka här för BEVOLAs hemsida>>

Bevola Sverige AS
Gullhallavägen 9
352 50 Växjö
Växjö kommun
Sverige

Sänd till en kollega

0.031