23948sdkhjf

Vi söker dig som kan ta branschtidningen NTT till nya höjder!

Branschtidningen NTT har getts ut sedan 1885 och är i dag ledande på marknaden. Vår nuvarande redaktör ska gå i pension. Nu söker vi hans efterträdare.

Om rollen

NTT ges ut av B2B-förlaget Nordiske Medier. Som chefredaktör är du ansvarig för att säkerställa att det redaktionella innehållet håller hög kvalitet och har relevans för målgruppen i syfte att öka antalet prenumerationer.

NTT/Woodnet producerar minst två nyhetsbrev per vecka, tio pappersutgåvor per år samt branschdagen Stora Trähus en gång per år.

Du ska leda och utveckla produktionen av tidningen NTT och den digitala journalistiken på sajten Woodnet samt säkerställa att affärsmålen nås. Bevakningsområdet är nordiska sågverk och träindustrier, med tonvikt på svenska företag. Chefredaktören är själv huvudsaklig skribent och har även en aktiv roll i programarbetet för Stora Trähus.

Du ska även kunna representera titeln och mediehuset utåt i branschsammanhang samt samarbeta med sälj- och eventavdelningarna för att optimera strategin.

Kvalifikationer:

Erfarenhet av att leda och utveckla en tidning, gärna som chefredaktör eller redaktionschef.

Förmåga att balansera kreativa och affärsdrivna mål.

God förståelse för digital publicering i ett modernt medielandskap.

Relevant utbildning inom journalistik, kommunikation eller liknande.

Vi erbjuder:

En dynamisk och kreativ arbetsmiljö där du får vara med och påverka framtiden för våra publikationer.

Möjlighet att ingå i ett engagerat redaktionellt team med stort kunnande.

Inom Nordiske Mediers bygg- och transportområde ingår förutom NTT även Entreprenad, Framtidens Bygg, Res- och Trafikforum, Transportnet och Motormagasinet.


Övrigt

Vill du veta mer, kontakta Caroline Swartling caroline.swartling@nordiskemedier.se

Vi önskar ha den nya chefredaktören på plats runt årsskiftet. Urval och intervjuer sker löpande, och tjänsten tillsätts när vi hittat rätt person. Skicka därför din ansökan med cv och personligt brev så snart som möjligt. Skriv ”Chefredaktör NTT” i ämnesraden och mejla till caroline.swartling@nordiskemedier.se

Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.094