23948sdkhjf

Klart: De ska leda Circle K och Ingo

Efter ett år som tillförordnad vd på Ingo Sverige & Danmark övergår Erika Johanssons position i en permanent roll. Beskedet kommer i samband med att Jeremy Knights presenterats som Circle K:s nya vd.

Jeremy Knights tillträder som ny vd för Circle K Sverige den 1 november.

Han har under sina snart 20 år i bolaget hunnit med roller såsom säljchef på Statoil, zonchef i flera olika regioner inom Jet, Fuel & Marketing Director samt vd på Ingo Sverige & Danmark. Ingo driver kedjans obemannade automatstationer.

2019–2023 var Jeremy Knights vd på Ingo Sverige & Danmark, en roll som han tillfälligt lämnade 2023 för att leda delar av integrationen av Totalenergies i Benelux samt Tyskland.

I samband med att Jeremy Knights tar över som vd för Circle K Sverige så övergår Erika Johanssons interimsroll på vd-stolen till att bli permanent vd för Ingo Sverige & Danmark.

– Jag har verkligen trivts i rollen som vd för Ingo och är väldigt tacksam att fortsätta leda det fantastiska Ingo teamet. Min styrka som ledare är att jag är lösningsorienterad i kombination med ett starkt fokus på såväl kunden som teamet och medarbetaren, säger Erika Johansson i ett pressmeddelande.

Erika Johansson har tidigare haft en mängd roller inom Statoil, Circle K och Ingo innan hon landade i vd-rollen, såsom stationschef, Regional Director of Operations och Director Fuel and Marketing.

Artikeln är en del av vårt tema om Jobb & Karriär.

Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.079