23948sdkhjf

Elmsäter-Svärd bjuder in till hearing om regelefterlevnad

Nu när den rapport om regelefterlevnad som infrastrukturminister Catharina Elmsäter-Svärd gav Transportstyrelsen och Rikspolisstyrelsen i uppdrag att ta fram är klar, kommer ministern att bjuda in yrkestrafikens olika företrädare som berörs till en hearing.

- Jag har nu mottagit den rapport om regelefterlevnad som jag bad Transportstyrelsen och Rikspolisstyrelsen att göra när det gäller yrkestrafiken på väg, säger Catharina Elmsäter Svärd till Transport & Logistik iDag/Transportnet. Med anledning av denna kommer jag inom kort att bjuda in branschens olika företrädare som berörs till en hearing.
Nu finns rapporten tillgänglig på Transportstyrelsens hemsida. En nyhetsartikel om rapporten finns även tillgänglig på denna sajt.
- På hearingen ska tillfälle kunna ges att stämma av om dels det som står i rapporten, dels om åtgärderna som föreslås är rätt väg att gå, liksom vad mer som annars bör göras, säger Catharina Elmsäter-Svärd. Jag hoppas att denna hearing är ett bra steg på vägen i mitt fortsatta arbete för en bra yrkestrafik.
Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.11