23948sdkhjf

Hogia får nytt motoruppdrag

Hogia Transport Management Systems ska leverera ett nytt affärssystem åt Scandinavian Motortransport. Systemet består av Hogias standardprodukter inom ekonomi och transportplanering.

Scandinavian Motortransport servar ett flertal biltillverkare, generalagenter och återförsäljare. Det ställer krav på att aktuell information om orderna finns tillgänglig för alla som är delaktiga i transportflödet. Hogia kommer att integrera affärssystemet med Scandinavian Motortransports kunders och leverantörers system. Det innebär att de kommer kunna se sina order i realtid. Samtidigt kommer Scandinavian Motortransport att effektivisera sin transportplanering, orderhantering och ekonomiadministration. Varje dag transporterar företaget drygt 1 500 fordon över hela landet.

– För att kunna leva upp till våra kunders krav och förväntningar på ett smidigt och snabbt informationsflöde har vi valt att samarbeta med Hogia som leverantör av ett helt nytt, integrerat affärssystem. Vi har expanderat mycket under de senaste åren och vi behöver ha moderna och stabila IT-system som stödjer vår fortsatta utveckling, säger Carl Henrik Onsum, ansvarig för verksamhetsutveckling på Scandinavian Motortransport.
Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.094