23948sdkhjf

Indiska och PostNord fördjupar samarbete

Indiska och PostNord fördjupar sitt samarbete. Som del av ett omfattande förändringsarbete inom Indiskas logistikverksamhet har parterna tecknat ett långsiktigt samarbetsavtal som bland annat innebär att PostNord Logistics TPL övertar driften av Indiskas lager med ett 15-tal medarbetare.
Avtalet innebär också att Indiska och PostNord ska vidareutveckla Indiskas unika koncept för försörjning av sina 92 butiker i Norden. Därtill kommer också logistiken för Indiskas snabbt växande e-handel med kunder i hela Europa.
- Vi är mycket tacksamma för det förtroende som Indiska visar oss, säger PostNord Logistics TPL:s försäljningschef Anders Larsson. Det är ett modernt familjeföretag med långa traditioner och med logistiken väldigt nära hjärtat. Vi är övertygade om att vi tillsammans kan utveckla verksamheten ytterligare genom PostNords samlade resurser inom både konfektion, detaljhandel och butiksdistribution.
Indiska har idag ett 70-tal butiker och Sverige och ett 20-tal i Norge och Finland. Butikerna försörjs genom en blandning av varor som butikspackas i det egna distributionscentret i Indien och i lagret i Sverige. Genom avtalet med PostNord Logistics TPL vill Indiska effektivisera sin modell för varuförsörjning till butik.
- Vi valde PostNord som samarbetsparter i denna process för att de har erfarenhet, kompetens och resurser inom detaljhandel, säger Indiskas logistikchef Anders Linnarsson. Vi vill samtidigt effektivisera vår logistik och lägga grunden för ytterligare expansion på befintliga och nya marknader. Vi ser dessutom en positiv tillväxt i vår e-handel, där PostNord är ledande i Norden
Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.096