23948sdkhjf

Proffice logistikledning startar eget

Majoriteten av den tidigare ledningsgruppen i Proffice Industrial & Logistics AB har sagt upp sig och startat eget bolag med Patrik Strid som vd. Det nya bolaget – med namnet Procon Work Solution – ska arbeta med bemanning inom logistik- och industrisektorerna.
I det nya bolaget finns från start medarbetare med mångårig erfarenhet från logistik- och bemanningssektorerna, framförallt inom den växande marknaden för tredjepartslogistik. Procon Work Solutions omfattar utöver vd Patrik Strid även före detta Proffice regionchefer Sipan Metto och Fredrik Olsson. Fredrik har även en bakgrund som försäljningschef i Proffice. Patrik Strid har tidigare i sin karriär varit Director för DHL Supply Chain i Ryssland och senast som vice vd i Proffice Industrial & Logistics AB.
Även Proffice Industrial & Logistics före detta vd Johannes Gussander har lämnat sin tjänst och befinner sig i karantän, men har i nuläget ingen koppling till det nystartade bolaget.

– Det råder ingen tvekan om att tiden nu är mogen för att ta bemanningsbranschen till nästa nivå och erbjuda näringslivet ett värdehöjande koncept inom logistik- och industrisegmenten, säger Patrik Strid till Transport & Logistik iDag/Transportnet. Med vår erfarenhet och kompetens finns det ingen tvekan om att vi kommer att lyckas.

Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.062