23948sdkhjf

Förvärvar nytt bunkerfartyg

Medallion Reederi och Pallas Group förhandlar om att Pallas ska förvärva bunkerfartyget MT SP Dublin med tillhörande sysselsättningskontrakt för Bominflot/Bunkers Gibraltar.
Fartyget är byggt 2009 och är ett modernt tankfartyg utrustat för att utföra bunkringsoperationer. Lastförmågan ligger på 3700 ton. Parterna har under en längre tid diskuterat att utföra affären och nu finns ett letter of intent. Målet är att affären skall vara slutförd innan 30 juni i år. North Sea Tankers i Rotterdam är ansvariga för diskussionerna mellan Bominflot Bunkers Gibraltar och Pallas Group.

"Det är oerhört glädjande att kunna kommunicera en sådan här positiv nyhet. Då Pallas redan har Bominflot/Bunkers Gibraltar som kund så känns denna affär helt rätt. Nu har bolaget en hektisk tid framför sig med att ro hem förvärvet av SP DUBLIN samt att fortsätta arbetet med det nybyggnadsprojekt som pågått en längre tid tillsammans med Akdeniz Shipyard. Pallas fortsätter därmed sin strategi att kunna leverera kostnadseffektiva bunkerfartyg med högsta prestanda när det gäller teknik, miljö samt besättning" skriver Palls i ett pressmeddelande.

Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.062