23948sdkhjf

Norwegian börjar frakta

Norwegian Cargo blir namnet på Norwegians nystartade fraktbolag. Genom att knyta flera samarbetspartners till det nya bolaget kan lastrumskapaciteten i flygbolagets linjenät utnyttjas i högre grad än tidigare.
Idag sker Norwegians godstransporter primärt inom Skandinavien. Med etableringen av Norwegian Cargo kommer i stort sett hela linjenätet med över 120 destinationer bli tillgängligt för godstransport.
Norwegian Cargo AS är ett Norwegianbolag som ska hantera de olika internationella marknaderna genom ett brett nätverk av sk GSA-avtal(General Sales Agents) Den nordiska marknaden kommer att hanteras inom Norwegian vilket öppnar möjligheter för fler direktavtal.
– Med Norwegians kontinuerliga tillväxt och lanseringen av direktlinjer till USA och Thailand, är det nu rätt tid att etablera en separat enhet inom koncernen för att ta tillvara och utveckla de möjligheter som finns inom godstransport samt för att säkerställa ett optimalt utnyttjande av den tillgängliga lastrumskapaciteten, säger Norwegians Stationschef, Bjørn Erik Barman-Jenssen.

Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.063