23948sdkhjf

Road Cargo växer i Stockholm

Road Cargo har träffat avtal med Fastighets AB Brostaden om att hyra en lokal om 5 500 kvadratmeter i logistiknavet Årsta. Road Cargo har även tecknat sitt första kundavtal för anläggningen.
Hyresavtalet för fastigheten gäller från årsskiftet 2013/2014.

– Lokalerna, som är väl anpassade för logistikverksamhet, har dessutom spåranslutning vilket innebär att vi kan utveckla vår idé om att erbjuda intermodala transporter via bil och järnväg till kunder och mottagare i Stockholm, säger Road Cargos vd Hans Paridon till Transport & Logistik iDag/Transportnet. Detta stärker både vår och våra kunders miljöprofil.

Road Cargo, som i Stockholm, tidigare var fokuserade på att distribuera intermodala lastbärare typ containers och trailers kommer nu i tillägg också erbjuda tjänster som omlastning av pallat gods för både biltrafik och järnväg samt vid behov även korttidslager.

– Vi har också tecknat vårt första kundavtal kopplat till våra nya lokaler, säger Hans Paridon nöjt. Det är Carlsberg Supply Company Sverige AB som i syfte att effektivisera sin Stockholmsdistribution kommer att utnyttja lokalerna för en så kallad X-dock anläggning.
Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.063