23948sdkhjf

Jesper Hansen lämnar DSV

Jesper Hansen lämnar DSV Road Sverige och befattningen som Divisionsdirektör för bolagets svenska inrikesdivision (Director Domestic) för att den 17 juni i år tillträda som vd för DSV Roads bolag i England.
Ny Divisionsdirektör för Inrikes i DSV Road Sverige blir Mats Möllersten som tillträder sin nya befattning den 17 juni.

– Mats kommer närmast från en roll som Affärsområdeschef för Tyskland/Schweiz där Mats med framgång drivit och utvecklat sitt affärsområde oerhört väl under många år, säger Magnus Malmqvist, vd i DSV Road Sverige till Transport & Logistik iDag/Transportnet. Mats har genom åren skapat sig en stor transporterfarenhet och kunskap vilket kommer väl till pass i hans nya position.

I och med sin nya position träder Mats från samma datum in som ny ledamot i ledningsgruppen för DSV Road.

– Samtidigt vill jag poängtera att Jesper Hansen har gjort en fantastisk insats under många år som ansvarig för vår svenska inrikesdivision, säger Magnus Malmqvist. Jesper Hansens fokuserade och innovativa arbetssätt har starkt bidragit till divisionens framgångar genom åren och att DSV Road AB i dag har en stabil och välfungerande inrikesorganisation med motiverade medarbetare.
DSV Roads bolag i Storbritannien har en betydande omsättning – cirka drygt lite mer än en tredje del av den omsättning som DSV Road Sverige redovisar. DSV Road i Storbritannien innehar en marknadsledande position och finns välrepresenterat över hela Storbritannien.
Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.078