23948sdkhjf

DHL och Itella inleder omfattande samarbete

Den finska post- och logistikkoncernen Itella tecknar nu ett samarbetsavtal med DHL Express som innebär att Itella tar över inrikesdistributionen i Finland för DHL:s importflöden och expressförsändelser Express Day Definite i Finland.
DHL Express fortsätter med att i egen regi hantera hämtningar av Day Definite exportförsändelser och all hämtning och leverans av Time Definite leveranser (expressfrakt via flyg). Förändringarna träder i kraft den 26 maj i år.

– Itellas inrikes distributionsnätverk är det bästa och mest konkurrenskraftiga inrikesnätverket i Finland för försändelser av det här slaget, säger Peter Ervasalo, vd i DHL Express Finland. Samarbetet gör det möjligt för oss att förse marknaden med en ännu bättre distributionsservice.

Aku Happo, vd i Itellas express- och paketverksamhet, ser fram emot samarbetet med DHL Express – ett bolag med hög global standard.
– Samarbetet innebär att ännu fler volymer kommer att levereras av Itella, vilket stärker vår ställning som den ledande paketdistributören i Finland, säger han.
Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.094