23948sdkhjf

Best Transport köper Budexpressen

Best Transport köper det göteborgsbaserade budföretaget Budexpressen. Företagsköpet är det åttonde de senaste åren och innebär att Best Transport nu växer med 30 procent i Göteborg.
Best Transport omsatte totalt 109 miljoner kronor 2012. Förvärvet av Budexpressen innebär att bolaget växer med drygt 30 procent i Göteborgsområdet. Såväl anställd personal som åkare på Budexpressen följer med till Best Transport i samband med köpet.

– Förvärvet är en del i vår tillväxtstrategi, säger Niklas Falk, VD för Best Transport Göteborg. När vi nu tar över Budexpressen kommer alla tidigare kunder att erbjudas större möjligheter, genom att de får tillgång till Best Transport hela tjänsteutbud och fler budbilar. Dessutom är vi glada över att ha fått med oss personal och åkare, så Budexpressens kunder kan känna igen sig även i fortsättningen.

Tidigare har Best Transport köpt GLC Bud i Göteborg. I Stockholm har Best Transport förvärvat Kista Sportbud, Qvickly Budteam, Stockholmsbudet, BKT Logistik, Brorsan och First Express.
Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.079