23948sdkhjf

Håkan Lind och Dick Örn tar över Bellmans

Styrelseordföranden Håkan Lind och vd:n Dick Örn övertar Bellmans Åkeri & Entreprenad som är ett av Stockholms och Sveriges största bygg- och anläggningsåkerier.
Den nuvarande ägaren Marilyn Bellman har valt att ta sig an nya utmaningar och säljer därför hela verksamheten till nuvarande vd Dick Örn och styrelsens ordförande Håkan Lind med tillträde den 14 juni 2013. Marilyn Bellman lämnar verksamheten efter fullföljd överlämning till nya de ägarna.
- Vi ska fortsätta driva verksamheten med samma inriktning och fullfölja de utvecklingsplaner vi drivit den senaste tiden, säger Håkan Lind. Vi är glada och stolta över att få ta över en så välrenommerad verksamhet som Bellmans.
Marilyn Bellman framhåller att det är dags för nya ägarkrafter att driva och utveckla bolaget mot nya mål och områden.
- Det känns väldigt bra att det är Dick och Håkan som nu tar över eftersom de har lång erfarenhet av branschen samt känner både verksamheten och personalen väl. säger Marilyn Bellman.
Dick Örn framhåller att det efter så många år i verksamheten som anställd ska det nu bli riktigt roligt att leda verksamheten in i en ny fas – men nu som aktiv ägare.
Omsättningen i Bellmans Åkeri & Entreprenad uppgick 2012 till 712 miljoner kronor med ett resultat efter finansiella poster på 22,5 miljoner kronor.
Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.094