23948sdkhjf

Kavat väljer Zymbios för skologistik

Kavat väljer Zymbios Logistics Contractor som partner för sin fortsatta expansion och ser detta samarbete som en viktig del i sin målsättning att växa inom konsumentvaror som säljs både genom traditionella försäljningskanaler och genom e-handel.
- Vi är redan igång och hanterar höstens kollektion, säge Zymbios Logistics Contractors vd Jens Berglund.
För att kunna möta en större efterfrågan på den europeiska marknaden har Kavat valt att se över hanteringen av lager och logistik och beslutat att ge Zymbios förtroendet att sköta och utveckla den.
- Våra kunder kräver snabba leveranser och systemkrav som vi inte har tillgång till, säger Åke Folkö, logistikansvarig på Kavat. Vi möter en marknad som kräver mer av vår logistik än vad vi klarade av i egen regi.
Skofabriken Kavat är ett familjeföretag med rikt kulturarv från tider då Kumla och Örebro var centrum för skotillverkning i Sverige. Det finns mångårig erfarenhet och stor kunskap om skor och läder hos Kavat. Skofabriken Kavat bedriver i dag sin verksamhet i Kumla.
Zymios Logistics Contractor AB är ett expansivt logistikföretag som erbjuder högkvalitativa tjänster inom lagring och tredjepartslogistik. Zymbios är strategiskt placerat i Kumla med direkt närhet till järnvägsnavet Hallsberg med torrhamn och Örebro flygplats, vilket ger mycket goda möjligheter för import och distribution till de nordiska marknaderna.
Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.407