23948sdkhjf

Konkurs för BPJ Transport och J-Trans

På torsdagen försattes de Göteborgs-baserade åkerierna BPJ Transport och J-Trans i konkurs vid Göteborgs tingsrätt. De båda bolagen har tillsammans cirka 140 anställda.
BPJ Transport bedriver åkeriverksamhet med cirka 40 anställda. Verksamheten består huvudsakligen av att utföra så kallade sekvenstransporter inom Göteborgsområdet på uppdrag av Volvo. I verksamheten används cirka 20 lastbilar och 45 trailrar. Verksamheten är i full gång.
J-Trans – som är dotterbolag till BPJ Transport - bedriver åkeriverksamhet med cirka 100 anställda. Uppdragsgivare är bland andra Volvo och Maersk.
BPJ Transport har sedan oktober 2012 varit föremål för företagsrekonstruktion, vilket Transport & Logistik iDag/Transportnet tidigare har rapporterat om.
Omsättningen i BPJ Transport uppgick 2011 till 117,3 miljoner kronor med en förlust (resultat efter finansiella poster) på -3,8 miljoner kronor.
Omsättningen i J-Trans uppgick 2011 till 78,0 miljoner kronor med en förlust (resultat efter finansiella poster) på -0,2 miljoner kronor.
Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.095