23948sdkhjf

Ragn-Sells och Lundstams överens om norrländsk strukturaffär

Ragn-Sells och Lundstams Återvinning genomför en strukturaffär i syfte att tilgodose nuvarande kunders och potentiella kunders krav på hög kostnadseffektivitet och servicegrad.
Genom denna strukturaffär väljer Ragn-Sells att strategiskt koncentrera verksamheten till de mer industritäta städerna utmed Norrlandskusten och kombinera det med ett samarbetsavtal med Lundstams Återvinning.
I samband med övertagandet knyter Ragn-Sells ett samarbetsavtal med Lundstams Återvinning. Lundstams kommer att ansvara för all service och support till Ragn-Sells nationella kunder i regionen. Valet av samarbetspartner är noga övervägt då Ragn-Sells sökt en etablerad aktör med stark lokal förankring.
Ragn-Sells övertar i samband med denna affär Lundstam Återvinnings avfallsanläggning i Söråker.
Lundstams Återvinning väljer att koncentrera verksamheten till sin hemmamarknad, det vill säga Jämtlands län. Lundstams övertar hela Ragn-Sells verksamhet i den regionen. Samtidigt med detta inleder Lundstams och Reaxcer ett samarbete för att effektivisera avfallshanteringen i Jämtlands län. I samarbetet mellan Lundstams och Reaxcer fokuserar Lundstams på materialhantering och Reaxcer på transportlogistik.
Verksamhetsövertagandet sker den 1 september i år.
Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.079