23948sdkhjf

Brunskoggruppen expanderar inom logistik och e-handel

Brunskoggruppen i Ljungby har under sommaren knutit till sig en rad nya uppdrag inom tredjepartslogistik, e-handel och transporter.
Hästtillbehörs företag Accuhorsemat AB, Stockholm flyttar sitt distributionscenter till Brunskoggruppens logistikanläggning i Ljungby, Småland. Uppdraget består dels av en tredjepartslogistiklösning, dels av en e-handelslösning.
- Vi är extra glada åt att Accuhorsemat använder våra logistiktjänster i sin fortsatta expansion både i Europa och i USA, säger Jens Haglund, Affärsområdeschef Lager i Brunskoggruppen.
Max Hoffman, vd i Accuhorsemat AB, framhåller att det känns tryggt att placera sina uppdrag i Brunskoggruppens händer i Ljungby.
- Därmed kan vi koncentrera oss på vår kärnverksamhet säger han.
AB Sigfrid Stenberg, Jönköping för över sin transportadministration på Brunskoggruppen AB i Ljungby.
- Vi har fått Stenbergs förtroende att hantera deras totala transportverksamhet säger Jörgen Svensson, Affärsutvecklare i Brunskoggruppen AB.
Jonas Wihlborg, vd i AB Sigfrid Stenberg, ser positivt på att låta Brunskoggruppen ta hand om bolagets transportadministration.
- Brunskoggruppen har skapat det koncept vi behöver för att känna oss trygga i en outsourcing av vår transporthantering, säger han.
Best Point International AB väljer att placera sitt logistikcenter hos Brunskoggruppen AB i Ljungby, Småland. Företaget flyttar därmed sitt nuvarande lager ifrån Arboga till Ljungby.
- Närheten till hamnar och kunder i södra Sverige var avgörande samt nytänkandet inom logistik gjorde av vi valde Brunskoggruppen som vår leverantör,
säger Jonas Björklund, vd i Best Point International AB.
Jens Haglund, Affärsområdeschef Lager i Brunskoggruppen, gläds åt förtroendet.
- Vi ser det som ett gott betyg på att våra tjänster håller en hög kvalitet när Best Point International AB väljer oss som sin tredjepartslogistik leverantör, säger han.
Enertech AB (där bl.a. märkena CTC & Bentone ingår) har sett över sina externa och interna logistikflöden och har valt att skapa ett nytt upplägg tillsammans med Brunskoggruppen AB i deras anläggning i Ljungby.
- Vi känner en stor glädje över att Enertech AB nu också väljer oss för att hantera deras ankommande och avgående flöden, säger Jens Haglund. Vi vet också att det var kvalitetsbiten som var avgörande och att man ser långsiktiga synergier i valet av oss.
Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.078