23948sdkhjf

Transportchefer vill ha ny teknik

En ny internationell undersökning genomförd av Intermec visar att 92 procent av de tillfrågade transportcheferna ser stora utmaningar i att klara leveranser samma dag som beställningen sker. De tror att ny teknik för medarbetarna på fältet kan minska leveranstider med cirka 30 procent.
Studien genomfördes i april 2013 av det amerikanska undersöknings-företaget Vanson Bourne på uppdrag av Intermec bland 375 transport- och logistikchefer i sex länder. Studien visar att 34 procent av de tillfrågade transportcheferna tycker att förbättrad effektivitet är strategiskt viktigast för verksamheten. Mer än tre fjärdedelar (77 procent) av företag i Storbritannien, USA, Tyskland, Frankrike, Australien och Nya Zeeland säger att deras kunder ställer krav på leverans samma dag och 92 procent menar att kundernas förväntningar innebär stora utmaningar på deras företag att anpassa sig.

– Att investera i tid för att se över processer kan tyckas vara en besvärlig uppgift men resultatet ger värdefulla fördelar, säger Jeff Sibio, Industry Marketing Director för Transport och Logistik på Intermec.
Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.063