23948sdkhjf

Biltransportjättar går samman

För att utveckla verksamheten genom att effektivare erbjuda helhetslösningar kommer Motortransport och Skandiatransport att få en gemensam ägare, då Motortransport ägare Scandector AB tecknat avtal om förvärv av Skandiatransport.
Företagens sammanlagda omsättning blir drygt en miljard kronor, antal anställda cirka 400. Övertagandet förväntas vara genomfört senast 30 september i år.

– Genom att SKT och SMT nu tillhör samma familj blir vi effektivare, pålitligare och bättre för både de befintliga kunderna och som arbetsgivare med fokus på ett ansvarsfullt företagande, säger Anders Eriksson , CEO Scandector AB. Han fortsätter:

– Det här är nästa steg på en mycket spännande resa, där jag är övertygad om att vi kan erbjuda våra kunder en helt ny servicenivå. Kunderna får nu fler möjligheter att spara ytterligare kostnader. Det är med stor glädje vi nu är tillbaka i PDI-branschen.

– Vi har under en längre tid känt av kundernas krav på heltäckande lösningar. Skandiatransport och Motortransport kompletterar varandra på ett enastående vis och vi har lång erfarenhet av att arbeta ihop. Vi ser med stor tillförsikt på framtiden med våra nya ägare. Bolagen står inför en mycket spännande utveckling, säger Mats Eriksson , CEO Skandiatransport.
Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.078