23948sdkhjf

The Body Shop väljer Memnon för transportadministration

The Body Shop har nyligen samlat sina svenska butikers transporter i Memnon Networks TA-system Web-TA.
För de enskilda butikerna innebär användningen av Web-TA att de enkelt kan boka och administrera sina transporter, och för The Body Shop centralt ger systemet överblick och kontroll.
Sammanlagt har ett 80-tal butiker nu möjlighet att boka sina transporter via systemet. Butikerna är samlade i Memnon Networks butikskoncept, vilket bland annat innebär att transportbokningarna är kopplade till ett och samma huvudkonto där butikerna fungerar som egna användare. Detta ger många fördelar för The Body Shop centralt som enkelt kan följa alla transporter i en enhetlig vy och för respektive butik som kan se allt de behöver för sina egna transporter.
- Genom att ha alla butikers transportbokningar samlade i ett och samma TA-system får vi överblick och kontroll på våra transporter, det ger stora fördelar i vår logistik, säger Kerstin Cederlöv, Supply Chain Coordinator på The Body Shop och ansvarig för affären. Det är dessutom väldigt smidigt att vi kan styra rättigheter för olika användare/butiker så att tjänsten och funktionerna anpassas efter vem som loggar in.
Petteri Junttila, ansvarig säljare på Memnon Networks, framhåller att The Body Shop är ett spännande företag.
- Det är väldigt roligt att jobba tillsammans med dem, säger han. Vi ser att vårt butikskoncept är mycket uppskattat, bland annat för att det är så enkelt att komma igång och börja arbeta med det. Implementationen för The Body Shop har gått väldigt smidigt och det är kul att se att de redan är igång och bokar sina sändningar i Web-Ta. Det är toppen att vi kan hjälpa The Body Shop att effektivisera sin logistikhantering.
Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.094