23948sdkhjf

Satsar på nytt affärssystem

XR har beslutat sig för att införa systemet Microsoft Dynamics AX 2012 med en fullt integrerat transportlösning från Cap Cargo. Det innebär att man ersätter dagens affärssystem IBS Entreprise samt Transportplaneringssystemet Cockpit.
Det nya systemet tillsammans med Cap Cargo kommer att bli en solid, effektiv och framtidssäker plattform för XR Logistik. Företaget har under 10 års tid utvecklat och hela tiden strävat efter att sömlöst integrera en modul för transport och logistikindustrin i Microsoft AX vilket ger alla de fördelar det innebär att vara fullt integrerad i en ERP-plattform. Ett antal kvalificerade tjänster kommer kunna erbjudas både till kunder och åkerier.

Det har varit en lång och tuff resa att utvärdera olika system, lösningar och även leverantörer. Att valet föll på CAPcargo var en kombination av den, som vi ser det kompletta lösningen de har för transportbranschen, tillsammans med den djupa branscherfarenheten de kan erbjuda. Att det dessutom är fullt integrerat med ett toppmodernt affärssystem som Microsofts AX i botten gjorde att detta blev vårt val, säger Jörgen Berthold, som är vd för XR Logistik.

Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.062