23948sdkhjf

Från Logent till Innovative Logistics

Tobias Jonasson blir ny vd för Innovative Logistics. Han kommer närmast från Logent där han har haft rollen som sälj- och marknadschef och varit medlem i koncernens ledningsgrupp.
– Vi är mycket glada över att ha lyckats knyta Tobias till oss och ser fram emot att tillsammans utveckla och expandera verksamheten inom Innovative Logistics. I strategin ligger både att växa organiskt och genom förvärv, där Tobias bakgrund kommer väl till pass, säger Ronnie Bergström, ordförande i Innovative Logistics styrelse och partner i Storskogen Industrier.

Han tillträder den 4 november och kommer fram till dess fortfarande vara anställd i Logent.

– Självklart är jag både glad och stolt, men också ödmjuk inför förtroendet. Ägarna har gett mig ett tydligt uppdrag att bygga vidare på befintlig verksamhet i Umeå, men också att leda Storskogens logistiksatsning in i en ny fas, säger Tobias Jonasson i en kommentar.

Innovative Logistics avgående vd och delägare, Andreas Bodén, kommer under en övergångsperiod fortsatt vara anställd i bolaget. Vidare kommer Andreas även vara en resurs i moderbolaget Storskogen Industrier.

Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.078