23948sdkhjf

Norsk e-handlare väljer Börjes för logistiken

En expansiv, mindre norsk e-handlare inom det snabbväxande segmentet sport- och mode har beslutat sig för att expandera sin verksamhet i Sverige och övriga världen. Via internet har de fått upp ögonen för Kalmarregionen och genom Kalmar Science Park-medlemmen Börjes Logistik & Spedition i Nybro har de funnit sin lösning och mer därtill.
Kalmarregionens gemensamma regionala satsning på att vara en superstark region vad det gäller e-handel bär frukt redan nu. Ett konkret och aktuellt exempel är en norsk e-handlare som valt Kalmarregionen och blir kund hos flera företag för att lösa lager, logistik, redovisning med mera.
En mindre, expansiv, norsk e-handlare inom det snabbväxande segmentet sport- och mode har beslutat sig för att expandera sin verksamhet till Sverige och övriga världen. De har letat efter en tredjepartslogistiklösning utanför Norge. Via internet har de fått upp ögonen för Kalmarregionen som erbjuder mycket kring e-handel. Genom Kalmar Science Park-medlemmen Börjes Logistik & Spedition har de funnit sin lösning och mer därtill:
—Vi kommer att drifta deras nya internationella lager och sköta lagerhållning samt distribution, säger Markus Kinnander, Börjes Logistik & Spedition i Nybro. Genom oss har de fått hjälp att komma i kontakt med en redovisningsfirma i Kalmar som har hjälpt till med uppstart av svenskt aktiebolag och ska sköta bokföringen. Vi kommer även att försörja dem med emballage och försäkring från Kalmarföretag.
Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.095