23948sdkhjf

Apoteket byter logistikleverantör

Apoteket överger samarbetet med Schenker och tecknar istället ett nytt avtal med Tamro. Avtalet gäller lager- och distributionstjänster för Apotekets egen varuförsörjning för läkemedel och andra apoteksprodukter.
– Vi byter leverantör för att kunna ge våra kunder ännu bättre service. Med det nya avtalet får vi ökad tillgänglighet och en effektivare varuhantering. Detta ger våra medarbetare mer tid för att på bästa sätt ta hand om kunderna, säger Ann Carlsson, vd i Apoteket.

Apoteket startade den egna varuförsörjningslösningen för läkemedel och apoteksprodukter, under omregleringen av apoteksmarknaden. Apoteket har sedan dess haft Schenker som underleverantör för lagertjänster. Samarbetet med Schenker kommer att fortsätta till hösten 2014.

– Avtalet med Tamro kommer att ge oss en effektivare logistik med snabbare och säkrare leveranser. Vi ser stora möjligheter att fortsätta utveckla vår egen varuförsörjning med Tamro som partner de kommande åren, säger Olle Carls, chef Logistik i Apoteket
Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.11