23948sdkhjf

Citizen lanserar ny etikettskrivare

Citizen Systems lanserar en ny etikettskrivare med termisk teknik som innebär mindre underhåll, lägre kostnader och sänkt energiförbrukning. Den nya modellen, CL-S6621, kommer främst att användas inom logistiksektorn på den svenska marknaden.
En traditionell laserskrivare innebär en lösning som skriver ut i A4-format, men med en termisk etikettsskrivare reduceras storleken till A5, vilket innebär att skrivaren tar mindre plats och konsumerar mindre papper. En skrivare med termisk teknologi innebär också betydligt färre komponenter, det sänker energiförbrukningen och behovet av underhåll.

– Vår bedömning är att vi på sikt kan konkurrera ut användandet av klassiska laserskrivare i logistikindustrin. Det finns en konstant efterfrågan på skrivare som kräver lågt underhåll och tar lite plats, och just i logistiksektorn ställs särskilt höga krav på effektivitet. För ett lager och en grossist som har verksamhet dygnet runt gör en mer effektiv printlösning stor skillnad, och vi tror på en kraftigt ökad försäljning, säger Flemming Korte Hansen, Nordisk försäljningschef på Citizen Systems Europe.

Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.078