23948sdkhjf

DHL träffade regeringen

Den 9 oktober träffade DHL representanter för nordiska företag tillsammans med regeringen för att diskutera framtiden för nordisk ekonomi. Diskussionerna fördes på konferensen Future Global 100 i Stockholm.
DHL har varit en strategisk partner sedan 2011. På mötet träffades 700 företagsledare som representerade 55 marknader, 400 organisationer och 80 statliga banker och organ.

– På senare år har våra kunder sett en kraftig utveckling i BRICS -länderna särskilt Brasilien, Kina och Ryssland. För att nordiska företag ska förbli och bli än mer konkurrenskraftiga på den globala marknaden måste de fortsätta ha en hög produktivitet. Samtidigt som de bör exportera kompetens i form av ingenjörsskap, innovation och utforska nya hållbara marknader - så som ekoindustrin. Eftersom dessa framtidsföretag är leverantörer på en global marknad, bortom hemma-marknaden, tror vi på DHL att det är viktigt med ett forum som FG100 som kan öppna dörrar på annars okända marknader säger Peter Hesslin, vd för DHL Freight Sverige.
Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.078