23948sdkhjf

Logistik-vd välgör via Vasaloppet

DHL Freights vd Peter Hesslin har bestämt sig för att ställa upp i nästa års Vasalopp, 90 km på skidor från Sälen till Mora. Men för Peter är det inte en tävling, han åker för välgörenhetens skull.
Nu utmanar Peter Hesslin, vd på DHL Freight, andra företagsledare att delta i Vasaloppet för välgörenhetens skull. Tio biljetter finns att köpa och pengarna går oavkortat till stöd för sjuka och utsatta barn. Välgörenhetskonceptet har DHL Freight valt att kalla för ”Dreams Delivered”.

– Vi har valt att fokuserar på ett fåtal projekt och mitt hjärta brinner särskilt för utsatta barn och ungdomar. Därför bestämde jag mig för att göra ett välgörenhetslopp utav mitt deltagande i Vasaloppet. Utmaningen ger även den som är sent ute en chans att få tag i en startplats och då med möjlighet att göra en god sak i samband med sitt eget deltagande, säger Peter Hesslin, vd DHL Freight Sverige.

DHL Freight är sedan 2011 officiell logistikpartner till Vasaloppet. Rollen som logistikpartner innebär att DHL Freight sköter transporten av cirka 3 000 par skidor från vallaservicen och ut till starten i de olika loppen. Företaget transporterar även alla 65 000 åkares personliga tillhörigheter, från start till mål. Genom sitt arbete med Vasaloppet har DHL Freights vd Peter Hesslin bestämt sig för att genomföra Vasaloppet för välgörenhet. Och nu utmanar Peter Hesslin företagsledare och privatpersoner att hjälpa till.

Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.093