23948sdkhjf

Skicka enkelt även utomlands

Sedan Schencker lanserade sin nya tjänst Skicka enkelt har man fått god respons från kunderna. Den vanligaste frågan har varit om man kan skicka enkelt utomlands också och nu kan man det.
Nu blir det ännu enklare att skicka paket upp till 30 kg till EU-länder med DB Schenker. Tjänsten är öppen för såväl privatpersoner, som organisationer och företag. E-handeln har ökat markant och behovet av en enklare transporttjänst har blivit allt starkare.

– E-handelskunderna kräver möjlighet att göra beställningar tjugofyra timmar om dygnet, sju dagar i veckan. Det traditionella sättet att boka en beställning via telefon är ju låst till kontorstid och att teckna avtal hos oss tar vanligtvis ett dygn innan beställningen kan genomföras. Med ”Skicka enkelt” är dessa hinder borta, säger Niklas Ward, projektledare för ”Skicka enkelt”.

Den som vill skicka något går in på DB Schenkers webbsida, klickar på Skicka enkelt, skriver i mått och vikt och destination för sitt paket eller gods och får då direkt uppgifter om vad transporten kommer att kosta. När det är gjort betalar kunden med kort eller via internetbank. Paketet kan sedan lämnas in på närmaste terminal eller ombud för DB Schenker Privpak. Företagare kan även få det upphämtat på sin arbetsplats.
Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.14