23948sdkhjf

TNT Express vidgar distibutionsnätet

Ett expanderat distributionsnät gör att TNT Express kunder kan skicka försändelser med leveransgaranti före 12:00 på angiven arbetsdag, i ännu fler städer och affärsområden runt om i Europa.
Med tjänsten 12:00 Express garanteras kunden leverans före klockan 12:00 på angiven arbetsdag till 26 europeiska länder och 63 länder över hela världen. Inom loppet av tre månader, har företaget genomfört en omfattande utvidgning av sin distributionsräckvidd. Expansionen är den del av företagets strategiska arbete med att stärka sin position på den europeiska marknaden. Leveransområdet sträcker sig över Danmark, Frankrike, Grekland, Italien, Lettland, Polen, Schweiz, Slovaken, Slovenien, Storbritannien, Sverige, Tyskland, Tjeckien och Österrike.

– Med den här expansionen ökar vår leveranskapacitet för tjänsten 12:00 Express med 20 procent i vissa länder. TNT Express är definitivt företaget man vill vända sig till när det kommer till snabba och pålitliga transporter i Europa, säger Jan Willem Breen, Global marknadschef på TNT Express.

Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.062