23948sdkhjf

GLC tecknar avtal med Svevia och förstärker organisationen

GLC i Göteborg har tecknat ett nytt avtal med mångåriga kunden Svevia. Samtidigt förstärker man organisationen med ett antal personer.
GLC har tecknat ett nytt avtal med mångåriga kunden Svevia. Avtalet gäller transporttjänster inom Storgöteborg samt vinterväghållning för driftområde Göteborg.
Vinterväghållningen, vilket innebär saltning och plogning vid behov, kommer sysselsätta omkring 20 bilar. Avtalet gäller i 4 år med möjlighet till förlängning och beräknas vara värt 20-25 miljoner kronor per år.
– Det är glädjande att vi har fått Svevias fortsatta förtroende, säger Bengt Johansson, AO-chef Anläggning & Renhållning i GLC.
GLC befinner sig för närvarande i ett spännande och expansivt skede och för att kunna möta framtiden förstärks nu organisationen med ett antal personer.
Först på plats var nyligen Jack Johnsén som ny säljare och Mikael Ryman som produktions- och kundtjänstchef. Båda inom affärsområdet Anläggning & Renhållning. Jack har lång erfarenhet som egenföretagare inom bygg- och anläggningssektorn och kommer närmast från en tjänst hos SMA som arbetande arbetsledare. Mikael kommer närmast från Cleanpipe Sverige AB och har en bakgrund från miljö- och renhållningssektorn med kompetensområde kring administrativa rutiner och fordonsdatasystem.
Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.078