23948sdkhjf

Juiceproducent börjar med kvartspallar

Eckes-Granini i Finland, blir det första större varumärket som börjar sälja och marknadsföra sina produkter med hjälp av Cheps kvartspallar för butiksexponering. Fötetagen har knutit ett treårskontrakt för den finska marknaden.
Kvartspallar, som är en fjärdedel så stora som de vanliga Europapallarna på 120 gånger 80 centimeter, används ofta för att transportera drycker, kosmetika, godis och rengöringsprodukter samt även för butiksexponering hos detaljhandlarna.

– Syftet med samarbetet med Chep är att förbättra vår konkurrenskraft genom minskade utgifter för pallhantering och ökad försäljning, samtidigt som vi möter behoven hos våra kunder, säger Tomi Pajunen, logistikchef på Eckes-Granini Finland. Cheps kvartspallar för butiksexponering har visat sig vara mycket effektiva när det gäller att generera försäljning genom att de ökar produktexponeringen och varumärkesmedvetandet. Vi tror att kvartspallar för butiksexponering kommer att bli alltmer populära i Finland. CHEP erbjuder en nyskapande och unik produkt som uppfyller våra speciella behov och gynnar oss eftersom den ökar effektiviteten och flexibiliteten i vår verksamhet. Vi ser på Chep som en partner som hjälper oss att minska våra kostnader och samtidigt hjälper oss att uppfylla vårt miljöansvar.

Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.094