23948sdkhjf

Finsk prestigeorder till PocketMobile

Helsingin KTK har valt PreCom från PocketMobile för sin nya mobila lösning för chaufförer och transportledare inom alla sina affärsenheter.
PreCom kommer att användas av chaufförer och transportledare i deras dagliga arbete rörande hantering av transportorder, dynamisk rapportering, proof-of-delivery, realtidspositionering, track & trace, streckkodsskanning, karta, navigering, avvikelserapportering med hjälp av foto med mera.
PreCom kommer att användas på Smartphones, Tablets och även ruggade PDAer samt vara integrerat mot Helsingin KTK’s backend system Microsoft NAV och Navitrans.
- Den nya hårdvaruoberoende mobila lösningen erbjuder ett kostnadseffektivt sätt för realtidskommunikation mellan fordon och kontor, säger Toni Jurva, vd i Helsingin KTK. Lösningen kommer att ge oss högre kvalité i informationen till och från våra fordon vilket kommer förbättra vår faktureringsprocess avsevärt.
Anders Tormod, CEO i PocketMobile är väldigt glad att kunna välkomna Helsingin KTK som ny kund.
Att vinna en av Finlands största transportföretag är ett bevis på vår ledande ställning i logistiksektorn generellt samt ett bra resultat av vårt fokus på den finska marknaden, säger han.
Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.078