23948sdkhjf

Coop Bageri väljer GDL för omfattande bröddistribution

Coop Bageri har tecknat ett avtal med GDL Transport gällande distribution av färskt bröd och konditorivaror till Coop butiker i södra Sverige. Uppdraget, som sysselsätter ett dussintal lastbilsekipage, startade den 1 november i år.
Avtalet omfattar distribution av färskt bröd och konditorivaror till alla Coop Bageris kunder i södra Sverige, från Ystad i söder till Norrköping i norr i Skåne-, Kalmar-, Kronobergs-, Jönköpings- samt Östergötlands län.

Uppdraget innebär att GDL Transport lastar på Coop Bageris produktionsanläggning i Kristianstad och distribuerar ut till Coop butiker sex dagar i veckan. Coop Bageri går därmed från fem olika distributionslösningar till att uteslutande anlita GDL Transport.

– Att ha en kostnadseffektiv distributionslösning med hög kvalitet är extremt viktigt för ett bageri som producerar dagsfärska produkter, säger Roger Stenfeldt, vd i Coop Bageri. GDL Transport har i denna upphandling påvisat en hög effektivitet gällande logistiska flöden, punktliga transporttider samt engagerade och kunniga medarbetare.
Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.125