23948sdkhjf

Han blir ny vd på BT Products

Kristian Björkman blir ny vd på BT Products och han börjar tjänsten den 1 januari 2014. Han har 18 års erfarenhet och expertkunskap från tillverkningsindustri i internationell miljö.
Kristian har idag en roll som Director of Global Manufacturing på De Laval (Tetra Laval gruppen) och har ansvar för tio av företagets internationella siter inklusive Sverige.

– Kristian Björkman är en entusiastisk, resultatorienterad person men stor kunskap om och erfarenhet av tillverkningsindustri. Jag tror att han kan ta vår största enhet till nästa nivå när det gäller att optimera vår operativa verksamhet baserat på det välimplementerade Toyota Production System (TPS) och ständigt pågående förbättringar ’Kaizen’. Vårt mål är att vara förstahandsval när det gäller kundtillfredställelse i materialhanteringsbranschen” säger Matthias Fischer, CEO för Toyota Material Handling Europe och styrelseordförande för BT Products.

Den här förändringen äger rum då nuvarande VD för BT Products AB, Anders Claesson har beslutat att lämna företaget för en extern position efter fyra år på vd-posten.

Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.062