23948sdkhjf

PNO nyanställer i Danmark

PNO i Danmark satsar mer än någonsin för att visa att de vill göra ett ordentligt avtryck på den danska marknaden. Ett drag är att anställa en Country Account Manager till Danmark för att stärka upp sin närvaro i landet.
PNO har anställt en Country Account Manager till Danmark för att stärka upp sin närvaro i landet. Hanne Johannsen kommer direkt från GE Equipment Services och har över 25 års erfarenhet från transportbranschen. Hanne kommer att fortsätta utveckla, driva och förbättra PNO:s tjänster samt kunder på den danska marknaden.

– Hanne startar hos oss den 1a december och vi ser mycket fram emot att ta emot henne. Vi ser stor potential i Hanne och det skall bli mycket kul att arbeta ihop med henne för att nå våra mål i Danmark, säger Jacob Lee Örnstrand, VD på PNO.

Därtill har PNO och DSV skrivit på ett exklusivt serviceavtal som exekveras nu i december. Detta avtal innebär att PNO blir huvudleverantör och tar över majoriteten av service och reperation av DSV trailers nu i Danmark precis på samma sätt som det redan föregår i Sverige. - DSV har testat oss under en period för att se om vi kan leverera på alla punkter i deras kravlista. Testperioden är nu över och de vill fortsätta sammarbetet ihop med oss. Det är fantastiskt kul och vi skall jobba hårt för att hålla en hög service hela vägen, säger Martin Nielsen, teknisk chef på PNO.

Dessutom öppnar PNO den 1a december ytterligare en verkstad i Danmark, denna gång i Horsens på Jylland.
Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.062