23948sdkhjf

Jetpak öppnar nytt i Kristianstad

Jetpak öppnar en ny verksamhet i Kristianstad under ledning av Mikael Brorsson. Etableringen ingår som en del i företagets övergripande strategi, där man genom sina lokala franchisetagare vill skapa en stark lokal närvaro.
Företaget vill med kombination av bil- och flygtransporter under ett och samma varumärke erbjuda Nordens snabbaste dörr till dörr-leveranser, med fokus på 0-12 timmar. Idag finns man på 140 orter i Norden, har 700 bilar och cirka 3 800 flygavgångar per dygn. Förutom i Kristianstad finns man på ytterligare drygt 30 orter i Sverige. Via sitt nätverk kan man erbjuda sina kunder både personlig service och de snabbaste transporterna - lokalt, inom Sverige, Norden och Europa.

– En av Jetpaks styrkor är just den lokala närvaron vi har i form av våra franchisetagare, den gör oss till experter både på den lokala marknaden, men även på hela Norden. Vi hälsar Mikael och hans personal varmt välkommen och ser fram emot att se Jetpak i Kristianstad utvecklas under Mikaels ledning, säger Karl Sköld, ansvarig för Jetpaks franchisekedja.

Jetpak har sedan tidigare funnits i Kristianstad, men nu gör man en ordentlig nysatsning i samband med att den tidigare franchisetagaren går i pension. Läget blir i nyrenoverade lokaler på Bromsaregatan 6. Kunderna kommer att erbjudas samma tjänster som tidigare och precis som på övriga Jetpaks kontor kan Kristianstadkunderna boka sina bud dygnet runt.
Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.063