23948sdkhjf

Trafiksäkerhetscertifikat till Tommy Nordbergh Åkeri

Ett av landets större åkerier som utför inrikes fjärrtrafik, Hjärnarps-baserade Tommy Nordbergh Åkeri AB, är nu trafiksäkerhetscertifierat enligt ISO 39001.
Därmed är bolaget certifierat inom de tre områdena kvalitet, miljö och trafiksäkerhet.
- Vi är ett av väldigt få åkerier som innehar detta certifikat och vi är väldigt stolta över detta och det visar att vi är seriösa i det vi gör, säger Jonas Råstedt, vd i Tommy Nordbergh Åkeri till Transport & Logistik iDag/Transportnet. Vi anser att vi ligger i framkant inom detta område och inte bara sitter still och följer efter utvecklingen när det gäller miljö, kvalitet och trafiksäkerhet.
Jonas Råstedt framhåller att åkeriet jobbar hårt för att vara ett åkeri som förknippas med miljö, kvalitet och säkerhet, vilket man nu även fått på pränt.
- Vi hoppas självklart att detta ger oss konkurrensfördelar ute på marknaden så att kunderna tittar mer på kvalifikationerna och att man verkligen uppfyller alla krav fullt ut, som ställs i upphandlingarna, än att enbart gå efter kronor och ören, säger Jonas Råstedt. Det har tyvärr hänt att man gör så, även mycket seriösa transportköpare och varuägare har sett mellan fingrarna och gått enbart på pris. Ett annat problem är att många speditionsbolag uppfyller en hel del krav, medan deras kontrakterade åkerier inte ofta har någonting att visa upp, då försvinner allt och detta förlorar sin betydelse enligt min uppfattning. Här hoppas vi på en förändring och att man tittar mer på kvalitet, miljö och trafiksäkerhet.
Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.11