23948sdkhjf

Katrineholms Logistikcentrum kraftsamlar på 3PL

Katrineholms Logistikcentrum erbjuder nu tillsammans med M4 Gruppen och Gillstam & Lindström AB kunder i Mälardalen lagerhantering och tredjepartslogistiklösningar.
Gillstam & Lindström AB, som ingår som en del i M4 Gruppen, kommer att erbjuda kunderna lagerhantering och lösningar för tredjepartslogistik inom ramen för verksamheten i Katrineholms Logistikcentrum.
– Kunderna efterfrågar i allt större utsträckning möjligheten att få hjälp med sina lager och effektiva lösningar för hantering av gods till och från sina lager, säger Mats Gillstam, delägare i Gillstam & Lindström AB. Vi kommer att börja i mindre skala för att under året utvecklas i takt med den efterfrågan som vi förväntar oss. Utöver den rena tredjepartslogistiken kommer vi också att utföra transporterna till och från lagret.
Anders Thörnström, projektchef för Katrineholms Logistikcentrum, ser positivt på att man nu kan erbjuda sina kunder avancerade logistiklösningar.
– Gillstam & Lindström AB:s beslut att utveckla sitt erbjudande innebär att Logistikcentrums attraktionskraft ökar, säger han. Det är den här typen av så kallade kringtjänster till järnvägs- och lastbilstransporter utgör en del av den fullservice som Logistikcentrum vill erbjuda kunderna i Katrineholm och hela Mälardalen.
Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.063