23948sdkhjf

Lasse Holm lämnar Q3

Lasse Holm, grundaren av och motorn i Q3 Forum för hållbara transporter, lämnar organisationen och går till TYA.
– Jag har haft fantastiskt roligt under alla de här åren, men nu lämnar jag över till någon annan som kan föra Q3 vidare, tillkännagav en märkbart tagen Lasse Holm under avslutningen av Q3-dagen som ägde rum i Stockholm under torsdagen.

Han pratar om åren i Q3 som en fantastisk resa, och konstaterar att det initialt var minst sagt få som trodde på idén med att att få transportköpare att börja ställa krav på hållbarhet. Mycket har hänt, och en hel del ligger i pipeline. Nyligen lanserades enkätverktyget internationellt och under året börjar Q3 hålla utbildningar i verktyget – efter en önskan från kunderna:

– Jag hade inga planer på att byta jobb, så mycket kan jag säga, säger Lasse Holm till Tranport & Logistik iDag/Transportnet.

Som den branschprofil Lasse Holm blivit under sina drygt tio år i spetsen för Q3 har en rad intressanta erbjudanden nobbats. Men när TYA hörde av sig kändes det som helt rätt tjänst:

– Jag delar verkligen TYA:s värderingar, och har en lång lista på vad jag ska göra där. Jag kommer främst att jobba med utvecklingsfrågor inom utbildningsområdet, berättar han.

– Jag tror verkligen att transportbranschen är en framtidsbransch, men vi måste jobba mer med att få in rätt kompetens och locka fler unga framöver.
Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.078