23948sdkhjf

Green Cargo får fem år till för Söderenergi

Green Cargo och Söderenergi har tecknat avtal om ytterligare fem år för transporter av biobränsle.
100 000–200 000 ton biobränsle transporteras årligen till Söderenergis bränsleterminal i Nykvarn, ett uppdrag som nu åter lagts ut på Green Cargo i ett femårigt avtal, med option på ytterligare tre år. Green Cargo har skött Söderenergis bio- och returbränsletransporter sedan 2009.

– Jag är mycket glad och stolt över att vi på Green Cargo fortsättningsvis får utföra dessa viktiga transporter för Söderenergi. Det finns stor potential i detta transportupplägg och det ser vi verkligen fram emot att utveckla vidare tillsammans med Söderenergi, säger Johan Lorensson, ansvarig säljare på Green Cargo, i ett pressmeddelande.

Det nya avtalet börjar gälla från oktober 2014, och gäller då ett nytt transportsystem med fler lastbärare och lok för större lastvolyemer.
– Intresset för upphandlingen av Söderenergis järnvägstransporter har varit stort, vilket är mycket positivt. Green Cargo har fått vårt fortsatta förtroende vilket är resultatet av ett gott samarbete kopplat med kostnadseffektivitet och kvalitet. Något som vi nu ytterligare utvecklar gemensamt för att förbättra och effektivisera vår bränsleförsörjning, säger Olle Ankarling, logistiker på Söderenergi.
Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.079