23948sdkhjf

Green Cargo tecknar skräpavtal

Green Cargo har tecknat ett fyraårigt avtal med Stena Recycling, som omfattar transporter av cirka 400 000 ton metallskrot om året.
Avtalet är en förlängning på Green Cargos nuvarande uppdrag, att transportera metallskrot från Stena Recyclings återvinningsanläggningar till svenska stålverk. Transporterna går i Green Cargos nationella vagnslastsystem, vilket möjliggör tätare frekvens med mindre volymer än heltågslösningar. Med en

Det nya avtalet innebär ökade volymer i Green Cargos nätverk för Stena Recycling, och gör företaget till det som med störst volymer i Green Cargos vagnslastsystem.

– Med vår produktionslösning får Stena Recycling kvalitativa och flexibla transporter med låg miljöpåverkan. Stena Recycling ligger verkligen i framkant i sitt hållbarhetsarbete, i såväl sin affärsidé som i sitt transportupplägg. Vi ser med glädje fram emot att tillsammans med Stena Recycling säkerställa att deras gods fortsättningsvis transporteras på ett klimatanpassat sätt, säger Richard Kirchner, försäljningsdirektör på Green Cargo, i en kommentar.
Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.063