23948sdkhjf

Västberga Åkeri utökar för TNT och Postnord

Västberga Åkeri i Stockholm får nya uppdrag för TNT och Postnord och utökar därmed sin flotta med elva fordon.
Västberga Åkeri i Stockholm utökar sin fordonsflotta och personalstyrka rejält genom att inleda fast trafik för TNT med elva lastbilar och för Postnord med tre växelflaksbilar, en trailerdragare samt några mindre uppdrag med distributionsbilar.

Uppdraget för TNT Express, som startar den 12 maj, omfattar paketdistribution i norra Stockholms-området. Uppdraget sysselsätter elva skåplastbilar och elva chaufförer.

Under mars månad påbörjade Västberga Åkeri i ett samarbete med Postnord som i huvudsak avser spetsbytestrafik med tre växelflaksbilar, en trailerdragare samt några mindre uppdrag med distributionsbila

Sammanlagt innebär de båda nya uppdragen att Västberga Åkeri utökar sin personalstyrka med åtta medarbetare och sin fordonsflotta med elva skåpbilar.

– Västberga Åkeri är naturligtvis glada för förtroendet att få utföra omfattande uppdrag för TNT Express och för Postnord, säger Peter Dahlqvist, vd i Västberga Åkeri till Transport & Logistik iDag/Transportnet. Vi hoppas på långsiktiga och utvecklande samarbeten samt fler affärsmöjligheter med dem i framtiden.

Efter utökningen förfogar Västberga Åkeri – som är helägt av AA-Bolagen – över cirka 70 lastbilar, cirka 120 medarbetare och med en beräknad omsättning för 2014 på cirka 135 miljoner kronor.
Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.062