23948sdkhjf

Expansivt Greater Than till börsen

Greater Than, som utvecklar tekniska lösningar för bättre körteknik, genomför en nyemission på 22 miljoner kronor och noteras på Aktietorget för att expandera.
Greater Than, som grundades av Sten Forseke år 2004, har sedan starten utvecklat körtekniken hos 12 000 yrkesförare med produkten Leanhaulage genom tekniska lösningar och sociala plattformar. Nu vill man expandera genom att ta ett grepp även om marknaden för privatbilister och lanserar produkten Enerfy Driving globalt. Via den sociala plattformen kan föraren tävla mot andra förare om att köra så smart som möjligt, och förutom jämförelsen ger tekniken mindre koldioxidutsläpp, mindre stress och säkrare bilkörning enligt företaget.

Emissionslikviden om totalt 21,9 miljoner kronor, vid fullteckning i emissionen, ska satsas på konsumentmarknaden och användas till expansion, främst till marknadsföring och försäljning av Enerfy Driving.

Första handelsdag för Greater Thans aktie på Aktietorget planeras till den 9 juni 2014. Teckningstiden sträcker sig från den 22 april–den 12 maj.
Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.063