23948sdkhjf

Tyréns satsar och rekryterar med nytt fokus

Konsultföretaget Tyréns skapar Region Mitt, med fokusområde Mälardalen och Mellansverige, och satsar på att rekrytera ytterligare 80 medarbetare.
Ett nytt kontor för det nya regionala affärsområdet Mitt etableras ett nytt kontor i Örebro, vilket läggs till regionens övriga kontor i Gävle, Borlänge, Uppsala, Linköping, Norrköping och Järvsö. Det innebär att 120 medarbetare på 13 olika avdelningar i tre olika affärsområden ska byggas ihop till en region. Rekryteringen av ett 80-tal nya medarbetare som planeras under de närmaste åren rör samtliga kontor i Region Mitt.

Hela satsningen på Mälardalen och Mellansverige kommer att ledas av Magnus Holmberg, som senast kommer från vd-posten i Svenska Mätcenter. Han tillträdde sin befattning i Tyréns i mars.

– Det här är en expansiv region med nära samarbete mellan universitet, landsting, kommuner, och näringsliv, säger Magnus Holmberg, chef för Tyréns region Mitt.

– Vi vet också att det under de kommande tio åren planeras en mängd bostäder och ny infrastruktur. Allt sammantaget gör att vi ser stora expansionsmöjligheter i området. Vi är idag cirka 120 personer men hoppas vara 200 inom en treårsperiod. Vi behöver i snitt tio nya konsulter till varje kontor. I nästa steg hoppas vi förstås kunna växa ännu mer.
Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.047