23948sdkhjf

Kvinna dödad av lastbil i Norrköping

En kvinnlig cyklist i Norrköping omkom på torsdagsmorgonen, efter att ha blivit påkörd av en lastbil. Lastbilsföraren misstänks för vållande till annans död.
Kvinnan, som var i 55-årsåldern, cyklade över ett övergångsställe på Gamla Övägen i Norrköping vid halv 7-tiden på torsdagsmorgonen när olyckan inträffade, rapporterar Aftonbladet. Två polispatruller och en ambulans var snabbt på plats och kvinnan fördes till ett närliggande sjukhus, men där avled hon av de allvarliga skador hon fått vid olyckan.

Lastbilsföraren, en man i 60-årsåldern, är misstänkt för vållande till annans död och togs omedelbart in till förhör på polisstationen i Norrköping. Olyckan utreds nu av polisen och lastbilen har beslagtagits för att undersökas av trafikpolisen.

– Vi vet inte så mycket än. Olyckan har skett i en korsning vid ett övergånsställe. Detaljer kring händelsen har möjligen poliserna som var på plats. Men just nu har vi inga bestämda uppgifter, säger Thomas Agnevik, presstalesman på Norrköpingspolisen till tidningen.
Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.062