23948sdkhjf

DB Schenker skor sig på Gothia Cup

DB Schenker blir kvar som logistikpartner till Gothia Cup och fortsätter med sin insamling av fotbolls- och gympaskor till projektet Kick Off For Africa.
– Många av våra kunder och medarbetare över hela världen har en relation till Gothia Cup. Ett evenemang av denna omfattning har en komplex logistik och som dess logistikpartner hoppas vi kunna vara en viktig partner för dess utveckling, säger Tomas Carlström, kommunikationschef på DB Schenker, i ett pressmeddelande.

Genom insamlingsprojektet Kick Off For Africa samlade DB Schenker in cirka 1 000 par skor, som skickades ned till barn och ungdomar i Afrika. I år kommer ytterligare en skoleverans att gå till Gothia Cups fotbollsskola i Kimpese i Kongo Kinshasa.

– DB Schenkers enorma kunskap och erfarenhet utvecklar turneringen och vi får en ännu bättre kvalité när det gäller transporter, material och andra logistiklösningar. När DB Schenker dessutom väljer att satsa på insamlingsprojektet Kick Off For Africa, som hjälper de som har det svårt i världen, visar det på ett tydligt sätt att vi har samma värdegrunder. DB Schenker är förhoppningsvis en naturlig del av Gothia Cups partnerfamilj i många år framöver, kommenterar Roger Andersson, sponsoransvarig på Gothia Cup.
Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.081